Для зв'язку: [email protected]

У Львові реалізовується проєкт «Громада, дружня для дітей та молоді»

У Львові реалізовується  проєкт «Громада, дружня для дітей та молоді»
392406 ПЕРЕГЛЯДІВ
Ще з 2018 року у Львові за підтримки UNICEF Ukraine за сприяння інших зацікавлених сторін, зокрема, City Institute/Інститут міста та АМУ реалізовується проєкт «Громада, дружня для дітей та молоді»
Наприклад, на початку жовтня цього року 225 дітей львівської громади отримали відзнаки за волонтерство! Це активна молодь, яка не сидить на місці та робить все можливе, щоб допомогти вимушено переміщеним сім'ям з дітками та українцям, що сьогодні знаходяться в гарячих точках країни. Ці дітки, як і дорослі, творять нашу перемогу.
Також Львів продовжує турбуватися про емоційний стан громади, тож за сприяння Юнісеф ініціював проведення цікавих творчих заходів для дітей та дорослих.
Спільно з мережею ЦЕ - Центри Едукації проводять безкоштовні художні заняття з використанням методик арт-терапії у Львові та області.
Головне завдання цього арт-терапевтичного проєкту — полегшити психоемоційний стан та не дати мозку «закипіти» , постійно перебуваючи в негативному інформаційному полі через війну.
 
Нагадаємо, відповідно до Інформаційної довідки до Плану дій та Плану моніторингу на 2021 - 2023 роки з peaлізації проєкту ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді» у Львівській міській раді передбачено фінансування на цю Програму у 2022 році в розмірі 164 109,00 тис. грн.
Довідково
Цільова пожертва громадам надається в рамках проєкту «Надзвичайне реагування на підтримку дітей, постраждалих від збройних конфліктів, шляхом грошових переказів муніципалітетам, які включені до ініціативи «Громади, дружні до дітей та молоді», який реалізовується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні спільно з Асоціація міст України. Цей проєкт є продовженням та доповненням ініціативи ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді». Саме громади-члени ініціативи першими отримують допомогу.
Ініціатива ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді» об’єднує місцеву владу, громадянське суспільство та бізнес задля спільної мети – створення комфортного для дітей та молоді середовища, де кожен може реалізувати свій потенціал.
Партнерами ініціативи в Україні є Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA); Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України; Міністерство соціальної політики України; Міністерство молоді та спорту України; Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України»; Уповноважений Президента України з прав дитини, Національна Молодіжна Рада України.
Автор: NewsPrice

Послуги

Мої відео