Для зв'язку: [email protected]

Зрадила присязі та працює у захопленій окупантами виправній колонії – на Донеччині судитимуть працівницю державної кримінально-виконавчої служби України

Зрадила присязі та працює у захопленій окупантами виправній колонії – на Донеччині судитимуть працівницю державної кримінально-виконавчої служби України
356069 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно працівниці державної кримінально-виконавчої служби України за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).  

Спеціальним досудовим розслідуванням встановлено, що у березні – квітні 2022 року заступниця начальника державної установи - начальник відділу з інтендантського та комунально-побутового забезпечення  «Приазовська виправна колонія (№107)»,  перебуваючи в тимчасово окупованому м. Маріуполі,  добровільно погодилася співпрацювати з загарбниками.

Зловмисниця обійняла посаду в незаконно створеному представниками держави-агресора псевдо правоохоронному органі так званої «державної служби виконання покарань міністерства юстиції фейкової «днр».

Наразі обвинувачену оголошено у розшук. Оскільки вона продовжує перебувати на тимчасово окупованій території Донеччини, її судитимуть заочно.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими 3 слідчого відділу  ТУ ДБР, розташованого у м. Краматорську.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк п’ятнадцять років або довічне ув’язнення, з конфіскацією майна.

 

 

Послуги

Мої відео