Для зв'язку: [email protected]

БУДУЄМО НЕПРОХІДНУ ОБОРОНУ

БУДУЄМО НЕПРОХІДНУ ОБОРОНУ
397573 ПЕРЕГЛЯДІВ

Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв здійснив робочу поїздку до району виконання завдань одного з підрозділів у Північній операційній зоні. Він оглянув позиції та обговорив з особовим складом комплекс питань щодо підвищення оборонних спроможностей.

– Перевіривши ситуацію на власні очі та отримавши інформацію від простих солдатів, командирів взводів та рот вже можна корегувати дії своїх підлеглих – від командувачів угрупувань до командирів батальйонів, – зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

В першу чергу командувач звернув увагу на облаштування інженерних загороджень, які прикриватимуть підходи до району оборони батальйону.

               Мінування місцевості на підходах до наших оборонних позицій зберігає оборонні спроможності для відсічі наступу. Це дуже корисний бойовий досвід, який ґрунтується на тривалих бойових діях на сході нашої держави. Отримані раніше знання та вміння, ми втілюємо тут під час організації більш стійкої оборони, – зауважив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Також Сергій Наєв подякував керівникам органів місцевого самоврядування та керівникам військових адміністрацій областей, які надають дієву допомогу.

               Сьогодні найбільша увага приділяється позиціям, які максимально наближені до державного кордону. Підрозділи, які туди висуваються, за досить нетривалий час справно будують оборонні позиції та вживають заходи для підвищення їх стійкості, - наголосив командувач.

За його словами, морально та психологічно наші військовослужбовці готові до виконання завдань за призначенням. Чимало з них мають бойовий досвід, набутий в ході відсічі збройної агресії. Але командування угрупування не стоїть на місці, щодня відправляє відповідних фахівців, які проводять заходи безпосередньо в районах виконання завдань.

- Ми зробимо все необхідне, щоб оборона на цьому напрямку була непрохідною для противника, – підсумував Командувач Об’єднаних Сил.

Послуги

Мої відео