Для зв'язку: [email protected]

Четверо цивільних загинули, одну дитину та тринадцять дорослих поранено – на Донеччині розпочато кримінальні провадження

Четверо цивільних загинули, одну дитину та тринадцять дорослих поранено – на Донеччині розпочато кримінальні провадження
409078 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 16 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, з 27 червня по 1 липня 2022 року ворожа армія рф щільно обстрілювала міста Українськ, Селидове, Авдіївка, а також с. Георгіївка Покровського району, с. Маяки та Сидорово Краматорського району.
Внаслідок нищівних атак окупаційними військами рф м. Бахмут, м. Красногорівка, м. Сіверськ, м. Слов’янськ, с. Сидорово Краматорського району, с. Карлівка Покровського району та смт Нью-Йорк Бахмутського району четверо цивільних загинули, ще тринадцять осіб, серед яких - 11-річна дитина отримали мінно-вибухові травми та осколкові поранення.
Від ворожих снарядів держави-агресора пошкоджено багатоповерхові та приватні будинки, автомобіль, господарські споруди, лінії електропередач, медична установа.
Досудові розслідування за вказаними фактами тривають.
Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua.

Послуги

Мої відео