Для зв'язку: [email protected]

Агресор продовжує руйнувати Донеччину та вбивати мирних мешканців – під прицілом Авдіївка, Торецьк та Бахмутський район

Агресор продовжує руйнувати Донеччину та вбивати мирних мешканців – під прицілом Авдіївка, Торецьк та Бахмутський район
308294 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур здійснюється досудове розслідування у 10 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 5 червня 2022 року внаслідок артилерійського обстрілу окупаційних військ рф смт Нью-Йорк м. Торецька та м. Соледар смертельні поранення отримали двоє місцевих мешканців. Пошкоджені приватні домоволодіння, гаражі та автомобілі.
Місто Авдіївка продовжує потерпати від регулярних обстрілів загарбників. Намагаючись знищити мирне місто, ворог використовує РЗСО «ГРАД». Двоє чоловіків загинули. Пошкоджені багатоповерхові та приватні будинки, будівлі лікарні.
Під щільним вогнем агресора перебуває Бахмутський район. У м. Бахмуті, с. Роздолівка та с. Хромове пошкоджені будівлі підприємств, сільгосптехніка та будинки мешканців.
До Костянтинівської лікарні з мінно-вибуховими травмами, переламами та осколковими пораненнями доставлено чотирьох мирних мешканців, які зазнали поранень під час обстрілу «визволителями» м. Лисичанськ та м. Попасна Луганської області.
Окрім цього, в результаті нічного обстрілу окупантом м. Краматорськ пошкоджено будівлі приватних підприємств. А через інтенсивні обстріли селищ Очеретинської громади пошкоджено електропостачання селищ Первомайське, Нетайлове, Уманське, Ласточкіне, Водяне та Сєверне.

Послуги

Мої відео