Для зв'язку: [email protected]

Шестеро мирних людей загинули, троє зазнали поранень

Шестеро мирних людей загинули, троє зазнали поранень
305129 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 15 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 23-24 травня 2022 року військовослужбовці армії рф завдали артилерійських та авіаударів по Краматорському, Бахмутському, Покровському та Волноваського районах Донеччини.
Зокрема, зафіксовано прильоти ворожих снарядів по с. Зоря, смт Нью-Йорк та м. Залізне м. Торецька, смт Велика Новосілка, м. Вугледар, м. Бахмут, селах Райгородок, Сидорове, Адамівка, Бердичі, Орлівка, Ласточкіне, Хромове, смт. Луганське.
На території зруйнованих домогосподарств 6 мирних мешканців загинули та 3 зазнали тяжких поранень. Один з житлових будинків згорів повністю разом із гаражем.
Крім того, уламками ворожого залізяччя пошкоджено об’єкти цивільної інфраструктури, складські приміщення підприємств, газопровід у приватному секторі та ще один християнський скит. Потужними вибуховими хвилями порушено цілісність господарських та інших споруд.

Послуги

Мої відео