Для зв'язку: [email protected]

Сенсаційна перемога боксера з Одещини у міжнародному турнірі в Угорщині

Сенсаційна перемога боксера з Одещини у міжнародному турнірі в Угорщині
399929 ПЕРЕГЛЯДІВ

Неймовірна сенсація сколихнула Одещину минувшими днями. Український чемпіон світу 2021 року з боксу серед молоді та дорослих, продовжує дивувати міжнародними успіхами. Юрій Захарєєв – боксер-чемпіон України, приніс нашій країні перемогу у міжнародному турнірі, що відбувся у Угорщині, дивуючи світ своєю майстерністю.

У Дебрецені, де проходив традиційний, уже 66-й міжнародний турнір «Bocskai Memorial Tournament», наш земляк здобув «золото», прославивши рідну Батьківщину за кордоном та здолавши супротивників з різних країн світу. Як повідомляє прес-служба НОК України в Одеській області, Захарєєв, який виступає у ваговій категорії «до 71 кг», на шляху до трофею одноголосним рішенням суддів переміг угорця Ісаака Оройове, бразильця Вандерсона де Олівейру, а у фіналі – ще одного представника Угорщини – Ласло Козак.

Рідний край чемпіона, а саме Білгород-Дністровський район, радо чекає переможця вдома, підтримуючи його від самого початку турніру. Кожен впевнений, що в кар’єрі Юрія – це далеко не останні «золото» та слава, які він з гордістю привезе до України.

Послуги

Мої відео