Для зв'язку: [email protected]

Українські студенти продемонструють унікальну вишивку у Дубаї

Українські студенти продемонструють унікальну вишивку у Дубаї
220144 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Викладацький склад та студентство Київського національного університету технологій та дизайну створили унікальний спосіб виготовлення взуття та створення вишиванок. Продемонструють свої досягнення українці на Фестивалі української культури. Ukrainian Culture Fest проходитиме в Emirates gold club, Дубай, Об’єднані Арабські Емірати. Триватиме фестиваль два дні з двадцять шостого по двадцять сьоме лютого 2022 року.

 

Український вищий навчальний заклад презентує колекцію унікальних вишитих рушників. Вишивка збиралась по усіх регіонах України. Це була ініціатива самого університету. За рахунок цього, планують продемонструвати схожі та відмінні у культурі між різними куточками країни. Адже, хоч у кожного регіону свої традиції, звичаї та навіть методи вишивання, але українці один народ, якого об’єднує унікальність.

 

Також на фестивалі демонструватимуть взуття, створене студентами та викладачами навчального закладу. І ще освітянам вдалося зібрати колекції історичного українського вбрання. Його також презентуватимуть у Об’єднаних Арабських Еміратах.

 

Загалом, аудиторія фестивалю перевищуватиме п’ять тисяч осіб. Українцям вдасться презентувати народну творчість та культурну спадщину на велике коло осіб. А ще популяризувати вітчизняну освіту на арабському ринку послуг.

Послуги

Мої відео