Для зв'язку: [email protected]

Результати роботи поліції Київщини за 2021 рік, детальніше про це:

Результати роботи поліції Київщини за 2021 рік, детальніше про це:
353142 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно начальник Головного управління Національної поліції Київської області — Андрій Нєбитов у всіх подробицях розповів про підсумки діяльності оперативно-розшукової служби Київщини протягом 2021 року. Він повідомив, що за цей період сумарна кількість тяжких і особливо тяжких злочинів зменшилася на 46,2%, що не може не радувати.

Звісно ж, зниження рівня злочинності це дуже гарний показник роботи правоохоронних органів та, крім того, цей факт достатньо сильно впливає на відчуття безпеки у власній країні, що вже трішки, покроково підвищується і це просто чудово. Отож, щодо результатів, то більшість різних підрозділів поліції даної області впродовж 2021 року показали надзвичайно хорошу роботу у таких аспектах, як: спостерігання за дотриманням правопорядком, перешкоджання злочинності, забезпечення спокою та безпеки для місцевих жителів і людей загалом, покращення якості роботи поліцейських з громадянами. Також як зазначає Андрій Нєбитов, співробітники оперативно-розшукової служби Київщини й далі займають перші місця в Україні за відстеженням й затриманням організованих злочинних угрупувань, розкриттям угонів, вирішенням справ пов’язаних з тяжкими й особливо тяжкими злочинами, пошуком та арештом осіб, які ховаються від правоохоронців.

Таким чином було проведена колегія прямо в Головному управлінні серед управлінського складу Головного управління, начальників інших відділень поліції Київської області та безпосередньо Андрія Нєбитова — генерала третього рангу. Як було зазначено вище, вони обговорювали підсумки діяльності поліції протягом вже минулого 2021 року. Крім того, серед всіх перерахованих досягнень оперативників, особливе місце посідає й швидкість реагування на телефонні виклики. Також на зустрічі було вказано, що впродовж 2021 року всі відділи поліції Київщини отримали близько 718 тисяч дзвінків на лінію “102”.

 

Щодо інших результатів роботи оперативно-розшукової служби Київської області, то загалом впродовж минулого року було офіційно задокументовано 14 808 кримінальних правопорушень, хоча цей показник на 5,2% виріс в порівнянні з 2020 роком. Проте водночас правоохоронці цього ж самого регіону розв’язали понад десять тисяч справ, розслідували та віддали на подальший розгляд до суду близько п’ять з половиною тисяч кримінальних проваджень. Ще, якщо порівнювати з минулим роком, то протягом 2021 року триває процес зниження рівня корисливо-насильницьких злочинів.

Також успішно скоротилося число вбивств на Київщині. Зараз (за 2021 рік) воно складає 66 скоєних злочинів і це визначається як найменший показник за всю історію існування Київської області при Незалежній Україні. До того ж за даний період знизилося: на 33% число зґвалтувань, на 16% число крадіжок/грабежів, на 33% число угонів транспортних засобів, на 22,5% число випадків різного виду хуліганства. Окрему увагу учасники колегії приділили й підсумкам діяльності проєктам “Поліцейський — учасник освітнього процесу” та “Поліцейський офіцер громади”. Ось, наприклад про перший проєкт можна сказати, що він є надзвичайно успішним, і в тих освітніх навчальних закладах, де він вже проваджений за весь час з моменту виконання правоохоронцями своїх обов’язків не відбулося жодного скоєного правопорушення чи будь-яких інших протиправних діянь учнів чи вчителів тощо. Адже оперативники чітко виконують свою роботу і стараються не допускати виникнення конфліктних ситуацій та допомагають їх уникати не лише дітям, і й дорослим.

 

Отже, однозначно можна визначити, що співробітники поліції у 2021 році попрацювали на славу і підсумки їх роботи можна перераховувати й далі. Бажаємо їм, щоб і у 2022 році рівень їхньою діяльності залишався ефективним та вони могли досягати ще кращих результатів. Сил та наснаги, вам, любі правоохоронці!

Послуги

Мої відео