Для зв'язку: [email protected]

Модернізація обладнання на Миколаївщині

Модернізація обладнання на Миколаївщині
249879 ПЕРЕГЛЯДІВ

Миколаївський глиноземний завод модернізує свої печі.



За інформацією з офіційної сторінки миколаївського глиноземного заводу, на заводі триває модернізація обладнання, з метою зниження викидів у 4 рази.



"Зараз одним із пріоритетних завдань заводу є зменшення вуглецевого сліду, який, до речі, і зараз на підприємстві є досить низьким", – сказано у повідомленні на офіційній сторінці МГЗ

 

На сьогодні керівництво планує  завершити оновлення у першому кварталі 2023 року, основна частина обладнання виготовлена в Україні, а частину закупили в Німеччині.

 

Зі слів директора, викиди відпрацьованої пари навіть зараз відповідають нормам  українського екологічного законодавства, натомість  керівництво заводу все ж таки вирішило поновити обладнання.



З 2012 року завод співпрацює з українськими фірмами та фірмами США, Австралії та Франції для того, щоб знайти оптимальний варіант. Проте запропоновані варіанти не підходили під вимоги виробництва.

 

У висновку спеціалістами миколаївського глиноземного заводу та представниками одного з проєктних інститутів було розроблено спеціальну математичну  модель установи, яка дозволить скоротити викиди.



За останні 10 років на цільові природоохоронні заходи Миколаївським глиноземним заводом було витрачено  47 мільйонів доларів

 

Послуги

Мої відео