Для зв'язку: [email protected]

Автівку чернігівця оголосили у розшук: за що?

Автівку чернігівця оголосили у розшук: за що?
298961 ПЕРЕГЛЯДІВ

Робота з повернення заборгованих коштів значно спрощується, якщо в особи, що не виконала фінансове зобов’язання, є у власності майно. Так, наявність нерухомості та фінансів дає змогу державним виконавцям виносити постанови про їх арешт з метою задовільнення судового рішення.

 

Завдяки дієвим заходам впливу було повернуто вчасно несплачені  аліменти у Чернігові. Тут батько завинив двом синам понад 200 тисяч гривень, та доки не втрутились фахівці Новозаводського відділу державної виконавчої служби, продовжував ігнорувати економічні права дітей. Аби змусити чоловіка повернути кошти, правники не тільки арештували його банківські рахунки та майно, а й оголосили в розшук навіть транспортний засіб.

 

Щоб постійно не переховуватися від патрульних на дорозі, чоловік погасив у повному обсязі не лише аліментну заборгованість, а й сплатив штраф у розмірі понад 55 тисяч гривень, який правники також перерахували родині.

 

За словами начальниці Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Ірини СВИСТУН,  протягом 2021 року завдяки роботі державних виконавців Новозаводського відділу ДВС у м. Чернігові Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) неплатники аліментів повернули своїм дітям майже 18 мільйонів гривень.

Послуги

Мої відео