Для зв'язку: [email protected]

Дорожньо-транспортна пригода з перевернутим авто на Київщині

Дорожньо-транспортна пригода з перевернутим авто на Київщині
311059 ПЕРЕГЛЯДІВ

На відстані дороги між селищами Красилівка та Гоголів Броварського району Київської області трапилося жахливе ДТП в якому перевернулася машина та, яке спричинило фатальні наслідки.

Щодо обставин справи, то автопригода трапилася на ділянці шосе, що сполучає міста Київ та Суми. Винуватцем та постраждалим є власник (57 років) транспортного засобу “Renault Kangoo”. Водій машини випадково не зміг справитися з керуванням, внаслідок чого автомобіль попрямував за кордони автодороги та перевернувся на дах.

Через завдані значні тілесні ушкодження пасажир 75 років загинув прямо на місці, а водія встигли госпіталізувати до найближчої лікарні задля надання необхідної медичної допомоги. На місце ДТП оперативно приїхали співробітники патрульної поліції та оперативно-розшукової служби Броварів, щоб повністю розслідувати справу та надати їй потрібної правової кваліфікації.

Оперативники наголошують на обов’язковості дотримання правил дорожнього руху, задля запобігання автопригод. Будьте уважними та обачними.

Послуги

Мої відео