Для зв'язку: [email protected]

На Одещині знову закрили підпільні гральні заклади

На Одещині знову закрили підпільні гральні заклади
372805 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже не вперше в Одесі знаходять та накривають підпільні гральні заклади. Але вони знову відкриваються, адже люди, що зацікавлені у них, знають, куди йти. Так і відбулося в Одесі.

Нещодавно там уже пройшла ціла хвиля викриттів незаконних гральних установ. Тоді вилучили техніку і повинні були знайти причетних до ведення цього бізнесу. Робота таких закладів була незаконною, у них немає ліцензування, вони просто не мали права здійснювати будь-які азартні ігри. Але попри те, що їх закривали, вони знову запрацювали. На тих же місцях.

Одразу три клуби азартних ігор повернулися до роботи – в Приморському та Київському районах міста. Туди знову завезли засоби для підключення та проведення ігор, там знову були клієнти. Люди в соціальних мережах вже навіть жартують, що це як гідра, одну закрийте й три з'являться. Частково це справді так, адже поки проводилися обшуки в одних закладах, інші тихенько поверталися до роботи.

Із закладів знову вилучили техніку. Сумарно – більше п'ятидесяти комп'ютерів та іншу апаратуру для здійснення цієї незаконної діяльності. Хто ж причетний до роботи закладів – встановлюється, поки що їх і досі не знайшли.

ГУНП в Одеській області повідомляє, що організаторам загрожує відповідальність за статтею 203-2 Кримінального кодексу України. Це стаття про заняття гральним бізнесом і карається вона стягненням штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів.

Цікаво, чи цього разу ці заклади назавжди зачинені, чи все-таки через кілька тижнів знову з'являться повідомлення про їх викриття. Залишається лише чекати та спостерігати.

Послуги

Мої відео