Для зв'язку: [email protected]

На Одещині бійка закінчилася зламаною щелепою

На Одещині бійка закінчилася зламаною щелепою
439492 ПЕРЕГЛЯДІВ

Конфлікти нечасто закінчуються добре. Щонайменше словесні образи та погіршення стосунків – це те, що майже завжди поряд зі сварками. Але інколи вони переходять й у щось гірше. Наприклад, в нанесення тілесних пошкоджень.

У Білгород-Дністровському районі стався конфлікт, який у своєму фіналі мав винесення підозри одному чоловікові й зламану щелепу в іншого. Конкретики, чому це сталося, немає. Але відомо, що однією з причин сварки була професійна діяльність. Поліція поки не повідомляє, що ж це за діяльність конкретно.

Спочатку конфлікт був словесний. Два чоловіки посварилися на ґрунті робочих питань. Потім все це переросло в бійку. 43-річний правопорушник завдав кілька ударів своєму супернику, 40-річному чоловікові. Він бив його по голові, аж доти він не втратив свідомість. У ході цього він також примудрився зламати йому щелепу. Після цього він покинув місце події. Хто викликав швидку для потерпілого – не повідомляється.

Чоловіка, що наніс тілесні ушкодження середньої тяжкості, вже відшукали, але ще не затримали. Йому вже оголосили підозру. Він відповість за частиною 1 статті 122. Ця стаття Кримінального кодексу України говорить про умисне заподіяння тілесних пошкоджень і карає зловмисника виправними роботами або ж позбавленням волі до трьох років. Яку конкретно відповідальність понесе правопорушник – поки встановлюється.

Послуги

Мої відео