Для зв'язку: [email protected]

На Миколаївщині засудили людей які викрали 2 автомобілі

На Миколаївщині засудили людей які викрали 2 автомобілі
316166 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

За викрадення 2 машин було засуджено трьох жителів Первомайська

За інформацією Первомайської окружної прокуратури повідомили, що у серпні 2021 року двоє студентів одного з навчальних закладів міста Первомайськ віком від 20 до 22 років, з метою додаткового незаконного заробітку зайнялися викраданням автомобілів.

Дал один зі злочинців залучили до їх афери свого 46-річного батька та разом вони продовжилисімейний бізнес

Зловмисники завчасно збирали потрібну інформацію про автомобілі, які власники залишають біля своїх домівок. Далі в ночі проникали на територію проживання потерпілих та викрадали транспортні засоби.

Викрадені машини злочинці залишали у лісосмузі та через деякий час розбирали на запчастини, а кузови підпалювали, з метою знищення будь-яких слідів.

Злочинці встигли вчинити 2 викрадення машини на території Первомайського району. Первомайська окружна прокуратура підтримала публічне обвинувачення  у кримінальному провадженні за фактом незаконного заволодіння трьома жителя м. Первомайськ транспортними засобами (ч. 2 ст. 289 КК України).

Один з учасників афери вже знаходився на іспитовому терміні за крадіжку, його засудили на 7 років позбавлення волі, іншим двох фігурантів покарали на 5 років з встановлення іспитового строку на 2 роки

Послуги

Мої відео