Для зв'язку: [email protected]

У столиці відкриють новий заклад освіти для IT-спеціалістів

У столиці відкриють новий заклад освіти для IT-спеціалістів
20163 ПЕРЕГЛЯДІВ

Технологічний університет Києва отримає назву Set Universety. Сьомого грудня 2021 року відбулася перша презентація майбутнього закладу освіти. Передбачають, що студенти цього університету працюватимуть над стартапами та бізнес-кейсах. Головна мета створення закладу це підвищення взаємодії між бізнесом та державою.

 

Проаналізувавши потреби абітурієнтів спікери зробили висновок, що у пріоритеті молодь цікавиться: штучним інтелектом, наукою про дані та кібербезпекою. Організатори презентації розповіли про можливі спеціальності, що планують відкрити в новому навчальному закладі. До викладацької команди українських науковців планують залучити спеціалістів закордону. У пріоритеті розглядатимуться особи, що є власниками або працюють у провідних IT-компаніях. Ключову роль в університеті відіграватиме поєднання теорії і практики. Практичні навички потрібні для успішного працевлаштування, тому більше уваги приділятимуть практичним заняттям.

 

Ініціаторами та організаторами виступили засновник та партнер технологічної школи Roosh Сергій Токарєв та Київська школа економіки.

 

 

 

 

Послуги

Мої відео