Для зв'язку: [email protected]

Як працюватимуть гірськолижні курорти під час карантину?

Як працюватимуть гірськолижні курорти під час карантину?
10089 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відповідь на дане запитання дав Ігор Кузін — головний санітарний лікар країни, підписавши Постанову №21, в якій йдеться про умови роботи та відвідування гірськолижних курортів.

 

Звісно, всі ми знаємо, що катання на лижах, сноубордах, санях та цьому подібних речах — це незабутній зимний відпочинок, проте як провести гарно час та не заразитися коронавірусною хворобою читайте далі.

 

Згідно з поданою Постановою, власники (директори) таких видів бізнесу повинні бути впевнені в тому, що у робітників вимірюють температуру на допустиму норму. Крім того, перевірити у працівників наявність сертифіката вакцинації, довідки про хворобу чи відповідного ПЛР тесту та відсторонити на певний термін від роботи тих, хто немає нічого з переліченого. Ще слідкувати, щоб робітники з температурою чи симптомами вірусу не приходили на роботу до одужання і брали лікарняний за потреби.

 

Також повідомляється, що повнолітні відвідувачі зобов’язані мати COVID сертифікат, ПЛР тест чи довідку про одужання від даного вірусу. До того ж заклад мусить забезпечити кропітке прибирання тих місць, де збирається найбільше людей за відповідним графіком. Та дотримання інших необхідних вимог карантинної зони.

Послуги

Мої відео