Для зв'язку: [email protected]

У Кривому Розі знайшли одразу двох викрадачів транспорту

У Кривому Розі знайшли одразу двох викрадачів транспорту
156514 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кілька днів тому у Кривому Розі, що на Дніпровщині, відбулося одразу дві крадіжки автотранспорту. Так, спочатку викрали мотоцикл, а потім і автомобіль. І крадіїв таки знайшли.

Перша крадіжка сталася в п'ятницю, 26 листопада. Невстановлені зловмисники викрали мотоцикл у селі Володимирівка. При чому викрадення відбулося з території, що належала власникові транспорту. Крадій пробрався на територію будинку і заліз в гараж, після чого фактично викрав транспортний засіб. Після крадіжки на мотоциклі поїхали роз'їжджати селом.

На місце події викликали поліцію. І достатньо швидко зловмисника було знайдено. Ним виявився нещодавно повнолітній, 18-річний мешканець цього ж села.

Наступного ж дня, як повідомляє Криворізьке районне управління поліції, сталася ще одна крадіжка. Знову неподалік Кривого Рогу. Але на цей раз правопорушення було навіть серйознішим. Тепер викрали автомобіль "ВАЗ" у селі Мар'янське, що в Апостолівському районі. Сценарій викрадення був таким же, як в з мотоциклом: хтось вночі пробрався до приватного господарства і здійснив крадіжку. Власник у цей час спав і нічого не почув, лише зранку він побачив пропажу.

Проте і цього разу зловмисника біло швидко знайдено. Цього разу ним виявився 34-річний чоловік. І знову житель того села, де і викрав авто.

Обох зловмисників затримали та доправили до Кривого Рогу для тримання під вартою під час досудового розслідування. Транспортні засоби власникам повернули в цілості й схоронності.

Попередньо зловмисники не знайомі. Але обставини правопорушень дуже схожі. І обом загрожує відповідальність за статтею 289 Кримінального кодексу України. Ця стаття про незаконне заволодіння транспортним засобом і може покарати правопорушників на строк аж до восьми років. Можлива навіть конфіскація майна. Проте поки деталі правопорушень розслідуються.

Послуги

Мої відео