Для зв'язку: [email protected]

Довгоочікуваний ремонт доріг на Київщині

Довгоочікуваний ремонт доріг на Київщині
289677 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Київській області нещодавно завершився капітальний ремонт дороги між Макарівською та Немішаївською громадами. Детальніше: це автомобільний шлях загального користування місцевого значення О100507 Немішаєве-Миколаївка з під’їздом до селища Хмільна.

 

Дану інформацію повідомив Василь Володін — очільник Київської обласної державної адміністрації, 25 листопада.

 

Василь Геннадійович відразу уточнив, що надзвичайно необхідним є те, щоб різні населені пункти в даній області мали відповідне авто сполучення. Через це в межах проєкту “Велике будівництво” влада різними способами покращує не тільки соціальну, а й дорожню інфраструктуру. Величезною проблемою в даній сфері є дороги загального використання місцевого значення, яку вони й намагаються владнати якомога швидше. Саме тому, автошлях Немішаєве-Миколаївка є яскравим прикладом автомобільного шляху, який потребує перетворень. Щодо ремонтних робіт на цій місцевості, то вони вже закінчуються. Отже, скоро дану ділянку буде введено в експлуатацію.

 

Загалом протягом проведення ремонтних робіт на цьому авто сполученні були встановлені автобусні зупинки та необхідні дорожні знаки, і влаштовано 3.1 верхнього шару спеціального дорожнього покриття. На цей момент вирішується проблеми освітлення дорожнього шляху. Також, зазначається, що повна вартість ремонту доріг на цій території становить 33,2 мільйона гривень.

Послуги

Мої відео