Для зв'язку: [email protected]

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 30 жовтня 2021 року

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 30 жовтня 2021 року
395866 ПЕРЕГЛЯДІВ
Слава Україні!
Збройні формування Російської Федерації продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.
З початку доби з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Біля ГРАНІТНОГО ворог застосував артилерію калібру 122 мм і міномети калібру 120 мм.
В напрямку ПІВДЕННОГО окупанти вели обстріл з протитанкового ракетного комплексу та станкових протитанкових гранатометів.
В районі ПАВЛОПОЛЯ ворожі війська задіяли безпілотний літальний апарат, за допомогою якого здійснили скидання пострілу ВОГ-17.
Крім того на Луганщині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно «Орлан-10», з перетином лінії зіткнення.
Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.
Наші захисники відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити обстріли, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння.
Завдяки зусиллям українських воїнів рубежі наших підрозділів залишилися незмінними.
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.
Разом до перемоги!
Слава Україні!

Послуги

Мої відео