Для зв'язку: [email protected]

Репродуктологія Київ : В наш час репродуктологія є досить потрібним та часто використовуваним напрямком у медицині

Репродуктологія Київ : В наш час репродуктологія є досить потрібним та часто використовуваним напрямком у медицині
228122 ПЕРЕГЛЯДІВ

Репродуктологія - це ціла наука, що вивчає нормальні функції репродуктивної системи та їхні патологічні стани, захворювання, що саме і спричиняють безпліддя в жінок та чоловіків.

Основною причиною звернення пацієнтів до фахівця з безплідності, безумовно це бажання мати дитину, і брак можливості впоратися із ситуацією самостійно. Це не обов'язково має бути первісток, багато партнерів страждають на вторинне безпліддя, тобто неможливістю зачаття другого, третього, малюка, попри репродуктивний вік.

Завданням репродуктології, є власне визначення причин, за яким пара не може завести дитину, при цьому обстеження проходять обидва партнери, бо безпліддя може бути як чоловічим, так і жіночим, також є випадки комбінованого.

Саме погіршення екології, малорухливий спосіб життя та інші проблеми сучасного суспільства збільшують ризики виникнення патологій, до яких схильна репродуктивна система.

Репродуктологія Київ : Лікування

Безпліддя - одна з найчастіших проблем сімейних пар. Це ситуація зі здоров'ям, яка веде до неможливості для жінки завагітніти протягом тривалого часу.

Якщо протягом року і більш подружжя, що знаходяться в дітородному віці, не можуть зачати дитину, не використовуючи ніяких контрацептивів, то це може бути показником порушення в одного з них чи обох в системі репродуктивних органів. При такій ситуації молодій парі слід звернутися до репродуктолога.

Основне завдання лікаря-репродуктолога — відновлення дітородну функцію, лікування репродуктивної системи із застосуванням усіх можливостей сучасної медицини.

Лікарями ретельно вивчаються всі можливі причини, що перешкоджають вагітності. Потім йде обговорення щодо варіантів подальшого лікування з індивідуальним підходом до кожного пацієнта.

Тактика лікування в репродуктології залежить від результатів діагностики. Це можуть бути як консервативні методики, так і оперативне втручання або допоміжні репродуктивні технології.

Відновлення жіночої репродуктивної системи відбувається: медикаментозно, хірургічно та за допомогою допоміжних репродуктивних технологій.

Лікування внутрішніх органів чоловічої репродуктивної системи також націлене на усунення причини безпліддя. Після цього призначається курс терапії, орієнтований на поліпшення сперматогенезу. Репродуктологія практикує й хірургічне втручання.

Кожна пара має власні причини, проблеми та ускладнення, що відповідно і призвели до відсутності вагітності, тому й отримує індивідуальні рекомендації та лікування від лікаря репродуктолога.

Саме він допоможе визначити причини безпліддя як чоловічі, так і жіночі, прийняти заходи по їх усуненню і, в більшості випадків, домогтися того, що настане довгоочікувана вагітність!

 



м. Київ, Подільський район, «Паркове місто», вул. Вишгородська, 45-А/6 (5 поверх)

+38 (096) 390-84-85,  +38 (044) 338-84-85,   +38 (050) 659-94-74,  +38 (093) 929-34-44

е-mail: [email protected]

https://reproductology.com/

Теги: Гінеколог Київ,Консультація гінеколога Київ,Консультація генетика Київ,Генетик Київ,Передімплантаційна генетична діагностика Київ,Генетична діагностика Київ,Мамолог Київ,Лікар-Мамолог,Ультразвукова діагностика Київ,УЗД,ехографія Київ,Каріотип Київ,Хромосомний аналіз Київ,Репродуктолог Київ,Репродуктологія Київ,Нативита,Натівіта,Nativita

Послуги

Мої відео