Для зв'язку: [email protected]

У Маріуполі судитимуть підприємця, службова недбалість якого коштувала місцевому бюджету майже 800 тис грн

У Маріуполі судитимуть підприємця, службова недбалість якого коштувала місцевому бюджету майже 800 тис грн
386946 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Маріупольської окружної прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 49-річного мешканця Київської області, який обвинувачується у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).
 
У червні 2020 року між маріупольським комунальним закладом «Донецький академічний обласний драматичний театр» та фізичною особою-підприємцем укладено договір щодо надання послуг з технічного нагляду за виконанням ремонтно-реставраційних робіт покрівлі будівлі.
 
Проте, підозрюваний, через службову недбалість, не перевірив належним чином обсяги та якість фактично виконаних робіт за договором підряду та підписав відповідні документи. Внаслідок цього на рахунок недобросовісного підприємця безпідставно перераховано  бюджетні кошти на загальну суму майже 800 тис грн.
 
Після проведення усіх необхідних слідчих дій буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру посадовим особам підприємства, яке виконувало ремонтні роботи. 
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п''яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п''ятдесяти до семисот п''ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Послуги

Мої відео