Для зв'язку: [email protected]

На Київщині прокуратура вимагає реального позбавлення волі для чоловіка, який скоїв зґвалтування

На Київщині прокуратура вимагає реального позбавлення волі для чоловіка, який скоїв зґвалтування
331732 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бориспільська окружна прокуратура оскаржуватиме в апеляційній інстанції вирок суду, яким чоловіка визнано винним у зґвалтуванні й засуджено до 4 років позбавлення волі, та на підставі ст. 75 КК України звільнено від відбуття покарання з іспитовим строком 3 роки (ч. 1 ст. 152 КК України).

Судом встановлено, що молоді люди познайомилися в мережі Інтернет. Спочатку вони листувалися за допомогою смс-повідомлень, а згодом декілька разів зустрічалися особисто. Під час останньої зустрічі 22-річний чоловік відвіз дівчину на автомобілі у лісосмугу, що у Бориспільському районі, де, застосовуючи фізичну силу, зґвалтував потерпілу.

Попри те, що своєї винуватості у вчиненні злочинів чоловік не визнавав, прокурором її було доведено зібраними у ході розслідування доказами. Прокуратура вимагатиме для вказаної особи покарання у вигляді реального позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню поки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Послуги

Мої відео