Для зв'язку: [email protected]

Інформаційне агентство : Послідовна робота з системної профілактики правопорушень: Вінницька спеціалізована прокуратура

Інформаційне агентство : Послідовна робота з системної профілактики правопорушень: Вінницька спеціалізована прокуратура
445160 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону регулярно вживаються заходи щодо профілактики кримінальних та військово-адміністративних правопорушень у Збройних Силах України та інших військових формуваннях.

  23.09.2021 у рамках профілактики кримінальних та військово-адміністративних правопорушень керівник Вінницької спеціалізованої прокуратури Центрального регіону Олексій Рихлюк провів заняття з учасниками командно-штабних навчань з територіальної оборони.

   На зборах військовозобов’язані та резервісти  покращують свої знання та навички з тактичної, спеціальної, вогневої та інженерної підготовки. Оскільки на період навчань вони стають суб’єктами відповідальності за військові злочини, саме на це і було звернуто увагу учасників зборів.

   У ході заняття Олексій Рихлюк довів присутнім вимоги Кримінального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення. Навів також приклади рішень судів у справах про викрадення військового майна, необережне поводження зі зброєю та вчинення інших протиправних дій.

   Також керівник Вінницької спецпрокуратури відповів на питання учасників навчань щодо проходження військової служби, соціального та медичного забезпечення тощо.

Пресс-служба  Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Вінницька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,керівник,збори,заняття,профілактика злочинів,системна профілактика,Кримінальний кодекс України,Кодекс України про адміністративні правопорушення ,резервісти

Послуги

Мої відео