Для зв'язку: [email protected]

Інформаційне агентство : "Крилата піхота" поблизу АР Крим знешкодила диверсійно-розвідувальну групу

306878 ПЕРЕГЛЯДІВ
БОЙОВИЙ ВИШКІЛ
У підрозділах, які підпорядковані Командуванню, тривають заходи з бойового вишколу. Зокрема, “крилаті піхотинці” відпрацьовують питання знешкодження диверсійно-розвідувальних груп умовного противника в урбанізованій місцевості.
- За задумом навчань, неподалік з адміністративним кордоном з тимчасово окупованою територією АР Крим, місцевим населенням виявлені пересування декількох озброєних груп чоловіків. До місця події негайно вирушив підрозділ зі складу резерву нашого угрупування військ, - повідомив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За словами командувача, під час навчань велика увага командування приділялася як етапу планування, так і організації взаємодії не лише між підпорядкованими підрозділами угрупування військ, а й іншими складовими безпеки та оборони, що в ході проведення пошукових дій діяли в його інтересах.
- Набутий в ході проведення операції Об’єднаних сил бойовий досвід, допоміг військовослужбовцям швидко включитися в роботу. Командир визначив кожному командиру підрозділу його маневр та переконавшись, що всі усвідомили своє бойове завдання, завдання своїх підлеглих, а також місце в бойовому порядку, дав команду на початок операції, - зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Як підкреслив командувач, на сьогодні подібні навчання є вкрай актуальними та важливими, адже здебільшого виконання завдань відбувається саме в урбанізованій місцевості.
- Саме виходячи з цих умов та ефективно використовуючи наявне озброєння під час планування та проведення операції, насамперед були враховані питання збереження життя цивільного населення й важливих об’єктів інфраструктури, - наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!
Відділ зв'язків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України

Послуги

Мої відео